Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Плевенският бридж тим "Найтингейл" отново ще играе в "А" група

PostHeaderIcon Плевенският бридж тим "Найтингейл" отново ще играе в "А" група

Новини - Други спортове
От 13 до 15 ноември в град Враца се състоя квалификационен турнир по спортен бридж за участие в "А" група през 2016 година. В него се включиха 8 отбора от Западна България. Те играха по система "всеки срещу всеки" мачове по 16 дона. Убедително, без никакви проблеми, на първо място се класира отборът на "Найтингейл" (Плевен), който постигна 101 точки от 140 възможни. Това му осигури място в "А" група. Тя ще се състои през месец февруари 2016 г. в град Пловдив. В нея ще участвуват общо 12 отбора. Това са първите четири от 2015 година и осем отбора от квалификационните турнири в София, Варна, Стара Загора и Враца.

Това е пореден успех за плевенския бридж. Отборът на "Найтингейл" се утвърди като един от най-силните тимове в България и редовен участник в "А" група в последните години. Плевенчани играха в състав: Слави Алексиев, Румен Маринчев, Юри Николов, Румен Върбанов, а отлично като резерва се включи и Пламен Христов.

Следващата проява по спортен бридж ще бъде на 21 ноември, когато в град Плевен ще се играе последния седми кръг от "Западна лига".


Коментари

B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте

Добавено в: Понеделник, 16 Ноември 2015 11:10

Вторник,
 16 Януари 2018 г.
Предстоящи срещи

2018-01-20, 18.00 ч.

15 Кръг - НБЛ (мъже)

Спартак Плевен - Академик СофияTemplate created by TechLine.de.