Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Нов успех за плевенските бриджори в турнира "Западна лига"

PostHeaderIcon Нов успех за плевенските бриджори в турнира "Западна лига"

Новини - Други спортове
Отборът на "Найтингейл" (Плевен) в състав Златозар Сариев, Слави Алексиев, Румен Маринчев и Румен Върбанов спечели поредния кръг на "Западна лига" по спортен бридж, който се състоя на 13 септември в София. В турнира взеха участие 8 отбора, които играха по системата "всеки срещу всеки" мачове по 8 дона. Плевенският тим постигна 5 победи и 2 загуби и бе до предпоследния кръг на второ място, но в крайна сметка с победа в последния кръг срещу пряк конкурент и загуба на водещия през цялото време "Сириус" (Враца), заслужено се класира на първо място.

Успехът е още по-ценен, тъй като почти всички отбори, освен плевенските, се бяха подсилили със софийски състезатели, между които и няколко национали. С това отборът на "Найтингейл" убедително поведе в генералното класиране и едва ли ще изпусне първото място. До края на "Западна лига" остават 2 турнира които ще се проведат във Враца и Плевен. Останалите два отбора от нашата област "Каро" (Червен бряг) и "Спартак" (Плевен) останаха съответно 5-ти и 8-ми.

На 19 септември в зала "Спартак" ще се проведе турнир в памет на плевенския бриджор Панайот Узунов. Надпреварата вече се провежда за четвърта година, като е организирана от негови колеги от бившето ВНВВУ Долна Митрополия.


Добавено в: Вторник, 15 Септември 2015 10:17

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.