Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ШАХМАТ

PostHeaderIcon Нора Рашева с победа в Приморско!

Новини - Шахмат

Нора Рашева спечели за втори път Откритото първенство на България по шахмат. Тя се състезава при момичетата до 10 години и финишира с резултат 6,5 точки от 7 възможни. Първото място дава на Нора квота за участие на Световното първенство в Испания през есента. Това ни информира мс Христинка Илиева от СКШ "Плевен 21"

Състезанието се проведе от 30 май до 02 юни в Приморско.

Добавено в: Неделя, 03 Юни 2018 10:26

 

PostHeaderIcon Никола Кънов спечели турнира "Млади надежди" в Плевен за втори път

Новини - Шахмат

Деветгодишният Никола Кънов, състезател на ШК "Елит" София защити преходната си купа на турнира за деца до 10 години "Млади надежди", който се проведе на 28 януари 2017 г. в СКШ "Плевен XXI". Никола спечели и третото издание на ежемесечната плевенска верига, като завърши с резултат 5,5 точки от 6 възможни в конкуренцията на 12 състезатели на плевенския клуб. Припомняме, че той стана победител в състезанието през декември. Състезателят на ШК "Елит" показа много стабилна игра, като единственото реми на победителя направи Теодор Цветанов.

Добавено в: Събота, 28 Януари 2017 21:09

Виж още...

 

PostHeaderIcon СКШ "Плевен XXI" се представи с 6 момичета на Национален турнир в Стара Загора

Новини - Шахмат

Шахматистката на СКШ "Плевен XXI" - Любомира Ленкова спечели бронзов медал при момичетата до 12 години в турнир А на Национална купа "Траяна", която се проведе от 20 до 22. 01. 2017 г. в Стара Загора, информира треньорката Христинка Илиева. Любка натрупа 3,5 точки от 7 възможни и прибави 70 точки към международното си ело.

Добавено в: Понеделник, 23 Януари 2017 21:22

Виж още...

 

PostHeaderIcon Добри резултати за шахматистите на СКШ "Спартак Плевен XXI" на Държавното първенство за деца

Новини - Шахмат

Като успешно отчете представянето на своите състезатели ръководството на СКШ "Спартак Плевен XXI" на завършилото на 4 юни ДИП по шахмат за деца до 8 и 10 години. На него клубът се представи с 8 шахматисти. От трима от тях се очакваше да постигнат добри резултати и те оправдаха очакванията. Кристиан Георгиев доказа, че е новото име в групата до 10 години, където участвуваха 58 състезатели. Почти всички партии и в трите турнира, той ги изигра на първите три маси. В класическия шах Кристиан започна с 4 точки от 6 партии, но в седмия кръг загуби спечелена позиция, която го отдалечи от челото и той завърши с 5 точки от 9 възможни.

Добавено в: Сряда, 08 Юни 2016 19:20

Виж още...

 

PostHeaderIcon Малкият плевенски шахматист Кристиян Георгиев спечели Купа "Янтра Днес"

Новини - Шахмат

Пореден голям успех на състезателите на СКШ "Спартак Плевен XXI"! След Купа България за мъже, и Купа "Янтра Днес" за деца е притежание на плевенския шахамтен клуб!
На 26 март 2016 година във Велико Търново се проведе турнир по ускорен шах за деца до 12 години за купата на вестник "Янтра Днес", при контрола за игра от 15 минути + 5 секунди добавка и 79 участника. Главен съдия беше IA Николай Йорданов. Организаторите от шахматен клуб "Етър" и домакините от "Янтра Днес" се бяха погрижили да направят един истински празник за децата. И се получи!
Специални благодарности и поздравления за отличната организация на г-н Тихомир Стефанов и г-жа Светла Йорданова.

Добавено в: Неделя, 27 Март 2016 17:14

Виж още...

 

PostHeaderIcon Отборите на МГ "Гео Милев" окупираха първите места на Областните ученически игри по шахмат

Новини - Шахмат

На 14 и 15 март в шах-клуба в зала "Спартак" се състояха Областните ученическите игри по шахмат. И при малките, и при големите, на първо място съвсем очаквано се класираха отборите на МГ "Гео Милев" (Плевен), които победиха във всичките си срещи и продължават на зоналния кръг, който ще бъде през месец април.
През първия ден играха отборите в групата 5-7 клас. Три отбора играха по системата "всеки срещу всеки". Решаващата среща бе между тимовете на МГ "Гео Милев" (Плевен) и  СОУ "Петър Берон" (Червен бряг). Тя протече доста оспорвано, но в крайна сметка плевенчани победиха с 3:1. Трети остана отборът на СОУ "Христо Смирненски" (Гулянци). Отборът на МГ "Гео Милев" бе в състав: Валентин Митев, Владимир Върбанов, Стилиян Нановски, Галина Николова и Никола Ненков.

Добавено в: Сряда, 16 Март 2016 10:13

Виж още...

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 28
Понеделник,
 22 Юли 2024 г.


Template created by TechLine.de.