Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Бриджорите от "Найтингейл" останаха втори в "Западна лига" след драма в последния кръг

PostHeaderIcon Бриджорите от "Найтингейл" останаха втори в "Западна лига" след драма в последния кръг

Новини - Други спортове
На 21 ноември в "Туристически дом" в град Плевен се състоя последният седми кръг на турнира по спортен бридж "Западна лига" за 2015 г. В него взеха участие 7 отбора, които играха по системата "всеки срещу всеки" мачове по 8 дона. Турнирът завърши крайно драматично, след като трите отбора, които се класираха на първите три места, се вместиха в рамките на 1 точка, като постигнаха резултати от 76 и 75 точки от 120 възможни. Безспорно приятната изненада бе отборът на "Спартак" (Плевен), който водеше през целия турнир, но беше изпреварен в последният кръг от отбора на "Велбъжд" (Кюстендил).

Добратa игра на плевенчани обаче направи "лоша услуга" на съгражданите им от "Найтингейл", които останаха трети в този кръг, като в генералното класиране, след изиграването на седемте турнира, отстъпиха първото място и останаха втори с 51 точки от 70 възможни, изпреварени с една точка от "Велбъжд", които спечелиха купата.

Отборът на "Найтингейл" бе в състав: Слави Алексиев, Румен Маринчев, Златозар Сариев, Румен Върбанов и резерви Пламен Христов и Юри Николов, а за "Спартак" играха Росен Попов, Мирослав Пашев, Станислав Миленков и Цанко Василев.


Коментари

B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте

Добавено в: Понеделник, 23 Ноември 2015 08:23

Четвъртък,
 21 Септември 2017 г.
Предстоящи срещи

2017-09-24, 17.00 ч.

7 Кръг - Северозападна трета лига

Академик (Свищов) - Спартак (Плевен)Template created by TechLine.de.