Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Пето място за плевенски бриджори на Държавното първенство за смесени двойки

PostHeaderIcon Пето място за плевенски бриджори на Държавното първенство за смесени двойки

Новини - Други спортове
Плевенските бриджори Любляна и Слави Алексиеви се представиха много добре на провелото се на 1 и 2 август във Велико Търново Държавно първенство за смесени двойки. В него участвуваха 30 двойки които изиграха общо 81 дона в 3 сесии. Плевенчаните играха равномерно през целия турнир, като след първата сесия заемаха четвърто място с 56%, а във втората постигнаха 57% и се изкачиха до второ място във временното класиране. В третата сесия плевенската двойка продължи силната си игра и постигна 54%. Така с почти 56% тя се класира на 5-то място в крайното класиране.

Това е най-малкото, което заслужаваха плевенските бриджори, тъй като те през цялото време играеха за първото място. Спецификата на играта на двойки обаче кара много от тях да играят рисковано в последните кръгове, когато се получават и повече изненадващи резултати, които косвено влияят и на резултатите на останалите двойки.

Нашите нямаха шанс при тези размествания и затова класирането, макар и добро, не отговаря на класата която те показаха. Шампиони станаха Валя Николова-Пламен Христов от Варна с 58%.     


Добавено в: Понеделник, 03 Август 2015 11:21

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.