Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ "Найтингейл" (Плевен) отново ще играе в "А" група

PostHeaderIcon "Найтингейл" (Плевен) отново ще играе в "А" група

Новини - Други спортове

Плевенският отбор по спортен бридж "Найтингейл" успя да се пребори с конкуренцията и влезе в "А" група, пише Плевен за Плевен. Това се случи на проведения от 12 до 14 декември във Варна квалификационен турнир. В него участваха 9 отбора от Северна България. Те играха по система "всеки срещу всеки" мачове по 20 дона. Плевенският "Найтингейл" постигна 5 победи и 3 загуби и набра 94 точки от 160 възможни, което го класира на второ място след отбора на "Радков" (Варна). Това му осигури място в "А" група. Тя ще се състои в края на януари 2015 г. в град Пловдив.

В нея ще участват общо 12 отбора. Това са първите два отбора от квалификационни турнири, провели се в София, Варна, Стара Загора, Перник и първите 4 отбора от първенството през 2014 г. Това е пореден успех за плевенския бридж. Отборът на "Найтингейл" се утвърди като един от най-силните отбори в България и редовен участник в "А" група в последните години.

Плевенчани играха в състав Слави Алексиев, Румен Маринчев, Златко Сариев и Юри Николов, а като резерва влизаше и Румен Върбанов. Следващата проява е на 27 декември, когато Бридж-Клуб "Плевен" ще отчете и изпрати 2014 година с турнир за своите членове в Плевен.


Добавено в: Понеделник, 15 Декември 2014 12:18

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.