Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Плевенският "Найтингейл" стана шампион в "Западната лига" по спортен бридж

PostHeaderIcon Плевенският "Найтингейл" стана шампион в "Западната лига" по спортен бридж

Новини - Други спортове

Плевенският бридж клуб "Найтингейл" стана убедителен шампион в "Западната лига", съобщава ИнфоПлевен. Тимът в състав Слави Алексиев, Румен Маринчев, Златозар Сариев и Юри Николов, спечели последния осми турнир от веригата, който се проведе на 15 ноември в мотел „Гривица“ край Плевен, и грабна трофея. В заключителния турнир взеха участие 8 отбора от София, Плевен, Враца, Перник, Червен бряг и Златица. Те играха 7 кръга по системата „всеки срещу всеки“ мачове по 8 дона. Плевенските бриджори станаха победители за четвърти път от общо осемте турнира от “Западната лига“, състояли се през годината, с което отборът стана първи в крайното комплексно класиране.

На второ и трето място останаха отборите на "Струма" (Перник) и "Лястовица" (Кюстендил). След завършването на турнира официално бе закрито третото издание на "Западната лига". Бяха раздадени купи и медали. Специален приз получи капитанът на отбор "Каро" (Червен бряг) - Петър Гвоздев, по чиято идея бе създадена тази лига.

Турнирът бе генерална репетиция за националния турнир "Габи", който ще се състои от 21 до 23 ноември в "Туристически дом" в град Плевен. Той е най-старият традиционен турнир в България и се провежда за 35-ти път. Бриджори от цялата страна ще се състезават по двойки и отборно.


Добавено в: Понеделник, 17 Ноември 2014 15:31

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.