Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ХАНДБАЛ Момчетата на Шугар грабнаха купата на зоналните финали по хандбал

PostHeaderIcon Момчетата на Шугар грабнаха купата на зоналните финали по хандбал

Новини - Хандбал
Вчера, във волейболната зала на спортен комплекс "Спартак" в Плевен се проведе зоналният финал по хандбал за момчета до 11 години, съобщава вестник "Посредник". До заключителния турнир стигнаха четири отбора, които добиха това право, след проведените през есента и пролетта два предварителни кръга в региона. Надпреварата в тази възрастова група няма държавни финали, а отборът, който завърши първи в зоната се награждава с купа. До зоналните финали стигнаха отборите на Шугар (Плевен), Нове 99 (Свищов), Вихър (Гулянци) и ХК Левски от едноименния град. Шампион в зоната стана тимът на плевенския Шугар, воден от Силвия Марковска, който окупира първото място с 10 точки.

На второ място завърши отборът на ХК Левски, с треньори Георги Христов и Мирослав Данаилов, а на призовата трета позиция се класираха момчетата от Нове 99 (Свищов), с треньор Христо Христов. Последни в зоналните финали останаха малките хандбалисти от Гулянци, с треньор Огнян Янчев. Първенецът - Шугар (Плевен) беше награден с купа и златни медали. Заелите второ и трето място получиха сребърни и бронзови медали.

Бяха раздадени и три индивидуални награди. С грамота за "Голмайстор на турнира" беше отличен Николай Георгиев от Шугар, който наниза 21 гола. За "Най-добър състезател" беше награден Любомир Пенков, също от Шугар, а Александър Любенов от свищовския Нове 99 стана "Най-добър вратар".

Отличията бяха връчени от председателя на Общинския съвет в Гулянци Огнян Янчев.

Източник: posredniknews.com


Добавено в: Четвъртък, 22 Май 2014 10:53

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.