Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ХАНДБАЛ Сребърни медали за хандбалистките на Шугар от зоналните финали за момичета

PostHeaderIcon Сребърни медали за хандбалистките на Шугар от зоналните финали за момичета

Новини - Хандбал
Отборът на хандбален клуб Шугар се окичи със сребърните медали на провелите се през тази седмица в Плевен зонални финали на първенството в зона "Мизия" за момичета до 12 години. След срещите от есенните и пролетните турнири, най-близо до първото място бяха тимовете на Бъки (Габрово) и Шугар (Плевен), пише вестник "Посоки". Спорът за златните отличия в зоната се реши на турнира в зала "Спартак", като плевенчанки отстъпиха на габровските си съпернички с 18:21. На трета позиция завърши отборът на Нове (Свищов), който спечели над ХК Павликени с 15:13. Така момичетата на Силвия Марковска извоюваха сребърните медали, а титлата отиде в тима на Бъки с наставник Петя Пенчева. Трети приключи свищовският Нове, следван от ХК Павликени, ХК Ловеч 98, Етър 64 (Велико Търново) и Дунав (Белене).

Наградите на победителите връчиха общинският съветник Антон Георгиев и зам.-председателят на Зона "Мизия", доц. д-р Йордан Узунангелов. За най-добър вратар на зоналните финали в Плевен беше наградена Валентина Георгиева от Шугар, за най-добър състезател - Стефани Петрова от Бъки (Габрово), а за голмайстор - плевенската хандбалистка Марина Маринова. Антон Георгиев пожела на призьорите успех на държавните финали по хандбал за момичета, които ще се проведат от 18 до 21 май в град Габрово.

Съставът на Шугар (Плевен): Марина Маринова, Ан-Мари Бешева, Мира Аврамова, Валентина Георгиева, Александра Станчева, Симона Стефанова, Нети Одаджийска, Кристияна Вечева, Ивета Кръстева, Дария Кулчева, Нивелина Иванова, Християна Лазарова.
Старши треньор:
Силвия Марковска


Добавено в: Петък, 24 Април 2015 15:57

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.