Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Волейболен клуб Спартак 1996 (Плевен) организира турнир „140 години Освобождение“

PostHeaderIcon Волейболен клуб Спартак 1996 (Плевен) организира турнир „140 години Освобождение“

Новини - Волейбол

Волейболен турнир „140 години Освобождение“ ще се проведе на 17 октомври (вторник) в Плевен. Домакинът - Волейболен клуб Спартак 1996 (Плевен) организира и финансира състезанието. То ще се проведе в зала „Спартак“ и в него ще вземат участие четири отбора за девойки младша възраст - ВК Олимпиец (Плевен) с треньор Стефка Великова, Павликени, Горна Оряховица и Спартак 1996 (Плевен) с треньор Виолета Антонова. Регламентът предвижда двубои всеки срещу всеки, като заключителната среща ще е между плевенските формации - Спартак 1996 и Олимпиец.

Турнирът започва в 9:30 часа. След изиграването на първите два мача, четирите отбора ще посетят Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“. След това турнирът продължава с останалите четири двубоя. Крайното класиране ще бъде определено по сбора от спечелените точки и геймовата разлика.
Независимо от него и четирите отбора ще бъдат наградени с купи.

„Основните цели на турнира са популяризиране на волейбола сред подрастващите и създаване на приятелства между състезателките, въпреки че защитават честта на различни клубове. Нека израстват със съзнанието, че съперничеството е на терена, но приятелството остава за цял живот. Каним всички желаещи да наблюдават срещите. Входът е безплатен“, коментира Виолета Антонова.  


Добавено в: Петък, 13 Октомври 2017 19:02

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.