Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Ясна е програмата за финалния волейболен турнир в Плевен

PostHeaderIcon Ясна е програмата за финалния волейболен турнир в Плевен

Новини - Волейбол
От 27 до 29 февруари плевенската зала "Спартак" ще бъде домакин на финалния турнир на заелите между 5-то и 7-мо място отбори от редовния сезон на Държавното първенство по волейбол за жени. Това са тимовете на Спартак 96 (Плевен), Славия-СУ (София) и Феникс 09 (Шумен). Те ще изиграят по един мач всеки срещу всеки, като натрупаният актив ще се прибави към този от редовния сезон за определяне на крайното класиране след четвърто място.
Ето и програмата на този турнир:
27 февруари (понеделник), 17.00 часа: Спартак 96 - Феникс
28 февруари (вторник), 15.00 часа: Феникс - Славия-СУ
29 февруари (сряда), 17.00 часа:  Спартак 96  - Славия-СУ

Прегледът на класирането след края на редовния сезон в шампионата показва, че интрига ще има само за 5-то място в крайното подреждане, тъй като Спартак 96 и Славия имат по 10 точки в своя актив, а шуменския Феникс само 4. Което означава, че при очаквани победи на Спартак 96 и Славия над Феникс в понеделник и вторник, то очевидния финал на турнира ще бъде в сряда между плевенските и софийските волейболистки.
Плевенспорт пожелава на момичетата на Виолета Антонова да постигнат две победи и да финишират на заветната пета позиция, която би им прилягала най-добре.
По същото време в столичната зала "Христо Ботев" ще се състои и заключителния турнир за определяне на двете полуфинални двойки за плейофите по схемата първи срещу четвърти и втори срещу трети. В него ще вземат участие тимовете на Левски Волей (София), ЦСКА (София), Марица (Пловдив) и Спартак Интерком Груп (Варна).

Добавено в: Петък, 24 Февруари 2012 11:27

Четвъртък,
 1 Декември 2022 г.


Template created by TechLine.de.