Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Нови изпитания за младите плевенски волейболистки

PostHeaderIcon Нови изпитания за младите плевенски волейболистки

Новини - Волейбол
Момичетата и девойките младша възраст на Спартак 1996 се изправят пред поредните си изпитания в следващите няколко дни. Младите плевенски волейболистки продължават с участието си в Държавните първенства, като на девойките предстои да се включат в т.нар. "турнир на третите", който ще се състои този уикенд, 13 и 14 юни в зала "Спартак" в Плевен. Възпитаничките на Мариана Костова ще се опитат да се преборят за едно от първите две места в групата, което ще им даде право да се класират за последният квалификационен етап преди финалната осмица в шампионата. Съпернички на нашите волейболистки ще бъдат тимовете на Спартак (Варна), Хебър (Пазарджик) и ЙЕБ-Шумен 05.

Първите два отбора в крайното подреждане ще продължат напред, като ще се срещнат със завършилите на 3-4-то място в "турнира на вторите" в нова квалификация. Спартак 1996 ще започне турнира с мач срещу шуменки, който ще се проведе утре от 17.30 часа. В неделя предстоят още два двубоя за плевенчанки, като от 11.00 часа те ще излязат на игрището за среща с варненския Спартак, а от 16.30 часа противник на спартаковки ще бъде отборът на Хебър.

И за момичетата до 15 години на Спартак 1996 предстои турнир, който ще се играе в град Добрич. Това е последния допълнителен турнир-бараж, като първите два състава в класирането ще получат квоти за финалите на Държавното първенство в тази възрастова група. Плевенските волейболистки ще срещнат тимовете на домакините от Добруджа 07, Спартак-Интерком груп (Варна) и ВК Етрополе. Турнирът ще се проведе на 16 и 17 юни (вторник и сряда).


Добавено в: Петък, 12 Юни 2015 18:47

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.