Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Плевенските волейболистки отново откраднаха гейм на Славия

PostHeaderIcon Плевенските волейболистки отново откраднаха гейм на Славия

Новини - Волейбол
Волейболистките на Спартак 1996 (Плевен) за втори път успяха да измъкнат гейм от отбора на Славия-СУ. Днес момичетата на Виолета Антонова загубиха с 1:3 мача си от десетия кръг на редовния сезон на Националната волейболна лига за жени. В плевенската зала "Спартак" нашите бяха надиграни от софиянки, като в отделните части резултата беше 18:25, 14:25, 26:24 и 11:25. Това беше 15-то поредно поражение за плевенския волейболен тим, като те са твърдо последни в класирането без нито една спечелена точка и ужасяващо геймово съотношение от 2:45. Припомняме, че преди около половин месец волейболистките ни взеха първия си гейм в шампионата с 25:16 и то отново в мач срещу Славия-СУ.

Срещата беше очаквано спечелена от "белите", като в първите два гейма те надиграха тотално плевенчанки. В третата част Спартак 1996 се възползваха по най-добрия начин от отпускането в редиците на славистките, като на първото техническо прекъсване водеха с 8:6. Софиянки се окопитиха и обърнаха развоя на гейма, като при втория таймаут вече имаха преднина от три точки - 16:13. В самия край на гейма Славия се виждаше краен победител, но при резултат 24:21 отново последваха няколко несъсредоточени отигравания, които дадоха възможност на Спартак не само да изравнят, но и да изкопчат гейма в своя полза с 26:24.

Геройството от страна на домакините в третия гейм сякаш изцеди силите им и в четвъртата част плевенчанки просто рухнаха. След 4:8 в полза на Славия при първата пауза, последва серия от 8:1 за "белите", като втората почивка дойде при разгромното 16:5 за гостите. До края мачът просто се доигра и логично срещата приключи при 3:1 гейма в полза на Славия-СУ.

Следващият петък, 14 февруари, Спартак 1996 ще гостуват в Перник на местния ЕПУ, като двубоят от 11-ия кръг е с начален час 17.00 и ще се играе в зала "Борис Гюдеров" в града на металургията. Перничанки са с едно място по-напред във временното подреждане от плевенския отбор, но имат цели 7 точки в своя актив.


Добавено в: Петък, 07 Февруари 2014 22:10

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.