Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Загуба 0:3 за плевенските волейболистки в София от Левски Волей

PostHeaderIcon Загуба 0:3 за плевенските волейболистки в София от Левски Волей

Новини - Волейбол
Тринадесета поредна загуба записаха плевенските волейболистки от Спартак 1996 в първенството на НВЛ за жени. Днес възпитаничките на Виолета Антонова играха като равен с равен срещу Левски Волей в столичната зала "Сиконко", но само в първия гейм, когато отстъпиха с 21:25. В следващите части "сините" наложиха волята си и след 25:15 и 25:6 се поздравиха с очакван успех с 3:0 гейма. След това поражение плевенчанки са твърдо последни в таблицата за временно класиране без нито една спечелена точка и отчайващо геймово съотношение от 1:39. Техните съпернички от Левски остават втори с 33 пункта, на три зад лидерите от Марица (Пловдив), които в този кръг се наложиха убедително у дома над ЕПУ (Перник) с 3:0. Вчера в оспорвана среща ЦСКА-Демакс спечелиха доста трудно срещу Славия-СУ с 3:2 гейма и разделят третото място заедно с Казанлък Волей с по 23 точки.

Младите плевенски волейболистки затрудниха столичанки само в първия гейм, когато започнаха повече от добре мача като поведоха с 6:1. Спартак 1996 продължиха да диктуват играта до 14:12, след което домакините се разиграха и показаха истинските си възможности. До края на мача волейболистките на Левски доминираха изцяло, като във втората част поведоха съперничките с 14:3, след което доиграха гейма за крайното 25:15.

В заключителната трета част се повтори развоя от предходния гейм, като "сините" водеха убедително с 8:1 на първата техническа пауза и с 16:4 - на втория таймаут. Левски Волей продължи да мачка плевенчанки и след това, като позволи на гостенките да направят само 6 точки до края на гейма.

На 31 януари (петък) е следващия мач на плевенския Спартак 1996. В него нашите волейболистки отново ще гостуват, този път на Казанлък Волей, като срещата е с начален час 18.00, а мястото е зала "Арсенал" в града на розите.

Източник: bgvolleyball.com


Добавено в: Събота, 25 Януари 2014 19:36

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.