Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Без изненади: Ново 0:3 за Спартак 1996

PostHeaderIcon Без изненади: Ново 0:3 за Спартак 1996

Новини - Волейбол
Без изненади протече втория двубой на плевенския Спартак 1996 от втората фаза на допълнителния дял от първенството на Националната волейболна лига за жени. Момичетата на Виолета Антонова отново не успяха да надскочат себе си и претърпяха поредното си поражение с 0:3. Този път плевенските волейболистки бяха надиграни от Левски Волей, като резултатите в отделните геймове бяха 10:25, 12:25 и 15:25 за столичанки. Тридесетина зрители в пловдивската зала "Олимпиада" изгледаха победата на носителките на Купата на България за миналата година, които се справиха със съпротивата на плевенчанки за около 55 минути игра. Това беше десето поредно поражение за Спартак 1996, като тимът все още не е записал успешен гейм от началото на шампионата.

В началото на двубоя Спартак поведе с 3:1 точки, но силите им стигнаха до тук. Софиянки обърнаха за 6:3 и до края на гейма не изпуснаха инициативата - 25:10. Втората част "сините" започнаха повече от убедително, като със силни начални удари успяха да поведат с 5:0 и на практика предрешиха изхода и от този гейм. Треньорът на Левски Волей в хода на гейма пусна някои от своите резерви, което позволи на плевенчанки да отбележат три поредни точки малко преди края на частта, но отново с финален ас софиянки закономерно спечелиха с 25:12.

Третият гейм беше най-интересен. Момичетата на Виолета Антонова поведоха с 2:1, след което играта вървеше точка за точка, като на първото техническо прекъсване плевенските волейболистки отново бяха напред - 8:7. Интригата обаче се запази до 11:9 за Спартак, за което принос имаха и отличните изяви на блокада от Юлия Бонева. Веднага след това серия от точки за Левски успя да обърне развоя на гейма и втория таймаут дойде при 12:16 за "сините". След прекъсването софиянки методично увеличаваха своята преднина и след 25:15 двубоят приключи с категорична победа за Левски с 3:0.

В петък на Спартак 1996 предстои интригуващ мач, като отново от 14.30 часа плевенчанки ще срещнат по-равностойния тим на ЕПУ (Перник). До момента перничанки имат в своя актив само 3 точки и то постигнати след победа именно над плевенския отбор. Феновете на волейбола в Плевен се надяват най-после нашите да успеят да вземат някой гейм, а защо не и първа победа през този сезон.


Добавено в: Четвъртък, 16 Януари 2014 16:48

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.