Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Плевенските волейболистки разгромени от Марица в Пловдив с 0:3

PostHeaderIcon Плевенските волейболистки разгромени от Марица в Пловдив с 0:3

Новини - Волейбол
Волейболистките на Спартак 1996 са на път да поставят антирекорд по най-много поредни загуби с 3:0 гейма. Днес в среща от 5-ия кръг на Националната волейболна лига за жени момичетата на Виолета Антонова допуснаха ново чисто поражение. Този път плевенският тим, който е съставен предимно от девойки младша възраст, загуби в Пловдив от местния Марица с 0:3. В нито една от трите части на мача нашите не можаха да минат психологическата граница от 10 точки, като за целия двубой спартаковки не успяха да отбележат дори точки равняващи се на един гейм. В отделните части младите плевенчанки паднаха с 9:25, 6:25 и 7:25 или общо реализираха само 22 точки в срещата.

След поредния разгром, който претърпя Спартак 1996 вече е логичен въпроса - Защо е необходимо да продължава този резил за момичетата, като не е ли по-добре да се съсредоточат изявите на отбора в държавните първенства за девойки - старша и младша възраст, където те ще имат повече възможности за добро представяне. Това така наречено обиграване в лигата за жени е по-скоро сриване до основи на психиката на младите волейболистки, както и донасяне на много негативи за плевенския спорт и в частност на волейбола в нашия град.

След срещите от 5-ия кръг в шампионата при дамите в класирането водят отборите на Марица и Левски волей с по 12 точки, но столичанки са играли мач повече. Плевенският Спартак 1996 е в дъното - седми без точка и без спечелен гейм. В следващия 6-ти кръг плевенският тим ще бъде домакин на ЦСКА- Демакс, като двубоя е насрочен за 22 ноември (петък) от 18.00 часа в зала "Спартак".


Добавено в: Събота, 16 Ноември 2013 19:15

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.