Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ШАХМАТ Този уикенд ще се проведе финалния турнир за Купа "Евроинс"

PostHeaderIcon Този уикенд ще се проведе финалния турнир за Купа "Евроинс"

Новини - Шахмат
Тази събота и неделя (8 и 9 декември) ще се проведе финалния шахматен турнир от веригата за Купа "Евроинс 2012". Това съобщиха за БТА организаторите от СКШ "Плевен 21". В шахматния клуб на бул. "Скобелев" 20 в третото, заключително, състезание ще могат да се включат всички желаещи от цялата страна, с български шахматен рейтинг под 2200. Това ще бъде 14-ия турнир, организиран с финансовата подкрепа на ЗД "Евроинс" АД. Носителят на купата ще стане известен след изиграване на седем кръга по Швейцарската система.

С най-големи шансове за спечелване на годишния приз е състезателят на домакините Анатоли Атанасов, който спечели надпреварата и през миналата година. Първият кръг ще започне в 11.30 ч. в събота - за участници в група "А", и в 13.00 ч. - за малките шахматисти от група "Б". Ще бъдат наградени заелите първо, второ и трето място в двете групи, най-добре представилата се жена и дете до 12 години в група "А".

Закриването на състезанието ще бъде около 15.00 ч. в неделя, а наградите ще бъдат връчени лично от директорът на застрахователната компания.

Добавено в: Четвъртък, 06 Декември 2012 18:08

Петък,
 23 Февруари 2024 г.


Template created by TechLine.de.