ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ювентус отстъпи в Трявна с 1:2

PostHeaderIcon Ювентус отстъпи в Трявна с 1:2

Новини
Ювентус (Малчика) загуби гостуването си на Трявна с 1:2 в двубой от 14-ия кръг на Северозападната "В" група. Гостите могат да съжаляват, че не взеха поне точка, тъй като в хода на мача изпуснаха няколко изгодни положения, което не им позволи да си тръгнат от планинското градче с нещо повече от почетно поражение. Домакините поведоха още във 2-ата минута, когато бранителите на Ювентус Валентин Михайлов и Любомир Любенов не се разбраха и топката им беше открадната. Последва бърза атака по дясното крило и центриране към Васил Андреев, който с глава от малкия пеналт намери мрежата зад Веселин Ганчев и откри - 1:0 за Трявна. В ответното нападение гостите можеха да изравнят, но Сергей Стефанов не успя да засече топката от много чиста позиция.

Малко по-късно отново Стефанов изпусна добра възможност, след като остана сам срещу вратаря на домакините, но шутира край гредата. След него и Тони Минков можеше да вкара, но ударът му от зоната на дузпата беше избит от стража на Трявна. Така се стигна до 25-ата минута, когато Костадин Малинов направи подложка на противников футболист и главният съдия отсъди пряк свободен удар пред дъгата на наказателното поле. Фаулът беше изпълнен от Симеон Иванов, който с нисък шут изненада Ганчев и кълбото се озова за втори път в мрежата на Ювентус.

През второто полувреме "черно-белите" от Малчика тръгнаха да бележат, но редуваха пропуск след пропуск. Изгодни положения проиграха Владислав Кинчев и Светослав Бърканичков, но все пак в 72-ата минута резервата Николай Генов беше изведен с перфектен пас от Стефанов зад гърба на защитата на Трявна и вкарвайки хубав гол даде шанс на гостите за нещо повече в срещата. Това обаче не се случи, а нови пропуски пред вратата на домакините направиха Ивайло Иванов и Малинов, чиито удари не успяха да намерят целта.

За пореден мач треньорският щаб на Ювентус изпитваше сериозни кадрови проблеми, като поради наказания, контузии и други причини от тима отсъстваха някои от титулярите - Константин Генков, Ивайло Дюлгеров, Николай Петров, Валентин Антонов, Петър Петров.

В следващия 15-ти кръг на Ювентус предстои възлово общинско дерби, като на стадиона в Малчика ще гостува съставът на Левски 2007. Срещата ще се играе на 15 ноември (неделя) от 14.30 часа.

Ювентус: Веселин Ганчев, Евгени Петров, Костадин Малинов, Любомир Любенов, Любомир Йозов, Велислав Иванов (82 Мирослав Михайлов), Владислав Кинчев. Валентин Михайлов (46 Ивайло Иванов), Светослав Бърканичков, Тони Минков (64 Николай Генов), Сергей Стефанов.


Добавено в: Неделя, 08 Ноември 2015 20:59

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.