ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ На 10 май Плевен ще бъде домакин на турнир от Данониада'2015

PostHeaderIcon На 10 май Плевен ще бъде домакин на турнир от Данониада'2015

Новини
На 10 май град Плевен ще бъде домакин на зонален турнир от осемнадесетото издание на "Данониада" - единственият по рода си футболен турнир за деца до 12-годишна възраст, традиционно организиран от "Данон-Сердика" АД и Министерството на образованието и науката, съвместно с фондация "Димитър Бербатов". Вече започна и записването на отборите, които ще участват, като в турнира в нашия град могат да се включат състави от Русе, Видин, Габрово, Велико Търново, Ловеч и Плевен. Тимовете могат да се запишат през интернет на адреса на турнира www.danoniada.bg или при регионалните координатори. За зона Плевен записвания могат да се правят и на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Право на участие имат всички отбори, съставени от деца до 12-годишна възраст, в това число смесени отбори или отбори, изцяло съставени от момичета. Срокът за приемане на заявки за всяка от четирите зони се определя от календара на турнира и е един ден преди мачовете в съответната зона. През 2015 г., освен Плевен, домакини на турнири от популярната футболна надпревара ще бъдат още и София (30 април), Варна (17 май) и Пловдив (22 май).

През миналата година победител стана отборът на ПСФК "Черноморец", който представи страната ни на Международна купа "Данон" в Бразилия. "Сините акули" от Бургас записаха най-доброто българско представяне в историята на турнира - 10-о място. През 2015 г. Международна купа "Данон" ще се проведе през есента в Мароко.

Националният турнир "Данониада" е разделен на две фази - зонална, с участието на всички записани отбори и финал в София между първите два отбора от всяка от четирите зони. Финалните двубои, на които ще се разбере и победителят в тазгодишното издание на турнира, ще се проведат на 1 юни в София. И през 2015 г. патрон на Международна купа "Данон" е световноизвестният футболист Зинедин Зидан. Неговата подкрепа за турнира е още един стимул за милиони деца по света да спортуват, да вярват в мечтите си и да не спират да ги преследват!


Добавено в: Сряда, 15 Април 2015 14:47

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.