ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ "Данониада 2014" с турнир в Плевен на 17 май

PostHeaderIcon "Данониада 2014" с турнир в Плевен на 17 май

Новини
На 17 май град Плевен ще бъде домакин на третия кръг от тазгодишното издание на "Данониада" - единственият по рода си футболен турнир за деца до 12-годишна възраст, традиционно организиран от “Данон-Сердика” АД и Министерството на образованието и науката, съвместно с фондация “Димитър Бербатов”. Отборите от цялата страна могат да се запишат през интернет на адреса на турнира www.danoniada.bg, като право на участие имат всички отбори, съставени от деца до 12-годишна възраст, в това число смесени отбори или отбори, изцяло съставени от момичета. Срокът за приемане на заявки за всяка от четирите зони се определя от календара на турнира и е един ден преди мачовете в съответната зона. През 2014 г. домакини на турнира ще бъдат градовете София, Варна, Плевен и Пловдив.

По традиция победителят в "Данониада" ще участва на Международна купа "Данон", която тази година ще се проведе през есента в Бразилия. Българските деца ще имат уникалния шанс да играят на стадион от Мондиал 2014.

Националният турнир "Данониада” е разделен на две фази: зонална, с участието на всички записани отбори и финал в София между първите два отбора от всяка от четирите зони. Мачовете от първата фаза започват на 25 април в София, следват турнирите във Варна на 11 май, Плевен на 17 май и Пловдив на 23 май. Финалните двубои, на които ще се разбере и победителят в тазгодишното издание на турнира, ще се проведат в края на месец май в София.

В регионалният кръг на "Данониада 2014", който ще се проведе в Плевен могат да участват тимове от областите Русе, Видин, Габрово, Велико Търново, Ловеч и Плевен. Заявки за участие се подават онлайн само през сайта на организаторите не по-късно от 1 ден преди датата на мачовете за съответната зона. След това отбори могат да бъдат включвани само при наличие на техническа възможност.


Добавено в: Сряда, 26 Март 2014 23:55

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.