ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ювентус (Малчика) вкара четири на Мизия (Кнежа) в контрола

PostHeaderIcon Ювентус (Малчика) вкара четири на Мизия (Кнежа) в контрола

Новини
Третодивизионният тим на Ювентус (Малчика) използва факта, че почива в предстоящия кръг на Северозападната "В" група, като изигра контролен мач със състезаващия се в "А" Областна футболна група отбор на Мизия (Кнежа). Припомняме, че "черно-белите" няма да играят днес, защото по програма трябва да срещнат отказалия се от участие в първенството тим на Видима-Раковски (Севлиево). Гостите от Кнежа също почиваха в кръга, който се изигра вчера, и приеха да се срещнат в спаринга с отбора на Ювентус. Рефер на двубоя, който се проведе на стадиона в село Малчика, беше наставникът на домакините Радослав Йорданов. Срещата не предложи кой знае какви емоции, тъй като се проведе в тренировъчно темпо, като през първото полувреме футболистите на Ювентус подходиха малко несериозно към контролата. Това беше използвано по най-добрия начин от играчите на Кнежа, които успяха да поведат половин час след началото на двубоя.

През вторите 45 минути домакините се стегнаха и логично попаденията започнаха да валят. Първо Валентин Антонов успя да изравни, след което централният нападател на Ювентус Ивайло Дюлгеров се разигра и наниза три последователни гола във вратата на третия в класирането на "А" ОФГ тим. Дюлгеров дори отбеляза и още един гол, но секунди преди да вкара главният съдия Йорданов беше свирил края на мача.

Следващата седмица за отбора на Ювентус предстои гостуване на Ботев в Луковит, като срещата ще се състои на 10 април (петък) от 17.00 часа. Мизия (Кнежа) пък ще трябва да пътуват до Белене за двубой от отложения 14-ти кръг с местния Гигант. Мачът ще се проведе също на разпети петък, 10 април от 17.00 часа.


Добавено в: Неделя, 05 Април 2015 11:05

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.