ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак и Монтана с нулево реми при юношите

PostHeaderIcon Спартак и Монтана с нулево реми при юношите

Новини
Старшата на футболния Спартак (Плевен) не успя да нанесе първо поражение на лидера Монтана в среща от 11-ия кръг от първенството на Елитната юношеска група в зона "Велико Търново". Двубоят, който се игра вчера, приключи без победител и без попадения - 0:0. Така момчетата на старши треньора Красимир Бислимов не съумяха да скъсят разликата със своите съперници и продължават да изостават с цели девет точки във временното класиране на шампионата. Монтана е водач с 29 точки, а Спартак е четвърти с 20. Младите плевенски футболисти играха по-добре, но не успяха да реализират положенията си. Гостите завършиха мача с човек по малко, след като в даденото от съдията продължение за втори жълт картон беше отстранен централният им защитник Денис Димитров.

В други две срещи от кръга Янтра срази в Габрово Ботев (Враца) с 5:0, а във Видин местният Бдин отстъпи пред ловешкия Литекс с 1:2. Вторият Локомотив (Мездра) спечели служебни три точки, тъй като трябваше да играе срещу отказалия се тим на Видима-Раковски (Севлиево). След изиграните двубои не нестъпиха размествания в челото на таблицата за класиране, като след Монтана следват "железничарите" от Мездра с актив от 27 точки и Литекс с 23. Веднага след Спартак, пети, е Янтра с точка по-малко от "синьо-белите" - 19.

В следващия 12-ти кръг плевенският Спартак ще гостува на съседите от Литекс. Двубоят в Ловеч ще се проведе на 1 април (сряда) от 17.00 часа.


Добавено в: Четвъртък, 26 Март 2015 10:22

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.