ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Юношите на Спартак с минимална загуба от Локомотив (Мездра) в дербито на първия пролетен кръг

PostHeaderIcon Юношите на Спартак с минимална загуба от Локомотив (Мездра) в дербито на първия пролетен кръг

Новини
Юношите старша възраст на Спартак (Плевен) започнаха със загуба пролетния полусезон в зона "Велико Търново". Вчера момчетата на Красимир Бислимов допуснаха минимално, но важно поражение при гостуването си на Локомотив (Мездра). Дербито на кръга между втория и четвъртия във временното класиране завърши при резултат 3:2 за домакините. Така младите плевенски футболисти се отдалечиха от върха, като вече изостават с 9 точки зад лидерите от Монтана и с 5 зад отбора от Мездра. Капитанът на "железничарите" Ивайло Бояджиев откри резултата в 3-ата минута с удар под гредата от 25 метра. Осем по-късно реферът Даниел Иванов от Видин отсъди дузпа в полза на плевенчани, превърната в гол от Траян Димитров.

В 13-ата минута арбитърът посочи отново бялата точка, този път за Локомотив, като Мартин Калеов беше точен и изведе отново тима си напред. В 42-ата минута Даниел Стефанов направи резултата 3:1, а Преслав Антонов от "синьо-белите" оформи с глава крайното 3:2 в 72-ата минута. В мач от същия кръг Монтана надви с 3:1 видинския Бдин, а Етър (Велико Търново) спечели служебно с 3:0 срещу отказалия се тим на Видима-Раковски. Срещата между Ботев (Враца) и Литекс (Ловеч) пък беше отложена.

Следващата седмица, на 25 март (сряда), футболистите на Спартак ще се изправят в ново дерби срещу водача Монтана. Двубоят от 11-ия кръг на първенството в Елитната зонална група ще се играе от 14.30 часа в Плевен.

Източник: "Конкурент"


Добавено в: Четвъртък, 19 Март 2015 10:14

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.