ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Малките футболисти на СОУ "Иван Вазов" грабнаха Купа "Освобождение"

PostHeaderIcon Малките футболисти на СОУ "Иван Вазов" грабнаха Купа "Освобождение"

Новини

Петнадесетият носител на Купа "Освобождение" е отборът на СОУ "Иван Вазов". Малките футболисти на плевенското училище станаха победители в традиционния детски футболен турнир на малки вратички за ученици от 3-ти и 4-ти клас, който се проведе на 5 и 6 декември в залата на Ученическата спортна школа в нашия град, пише "Посредник". В днешния финал състезателите на СОУ "Иван Вазов" се наложиха над НУ "Патриарх Евтимий" с 4:1. През целия двубой вазовци не оставиха съмнение в превъзходството си и заслужено вдигнаха купата. Малчуганите от НУ "Патриарх Евтимий" заеха престижното второ място.

В спора за третото място миналогодишният победител СОУ "Пейо Яворов" надигра с категоричното 3:0 СОУ "Стоян Заимов". Интрига за 5-ото място нямаше. Учениците от НУ "Отец Паисий" разгромиха с 4:1 връстниците си от НУ "Единство". В мача за 7-ото място в крайното комплексно класиране победител излезе тимът на НУ "Христо Ботев", който спечели с 1:0 над ОУ "Петър Берон".

За най-добър футболист на турнира бе определен Васко Първанов от СОУ "Иван Вазов". Наградата му връчи бившият капитан на Спартак (Плевен) Цветан Каменов. Призът за най-добър вратар спечели Адриан Тодоров от НУ "Единство".

Традиционното състезание се проведе в чест на 137-годишнината от Освобождението на Плевен от османско робство. Организатори на проявата бяха Ученическата спортна школа, Община Плевен и плевенският Областен съвет на Българския футболен съюз, като осем отбора от плевенски училища се включиха в надпреварата.


Добавено в: Събота, 06 Декември 2014 17:54

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.