ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ След дузпи Купа "Освобождение" стана притежание на отбора на СОУ "Пейо Яворов"

PostHeaderIcon След дузпи Купа "Освобождение" стана притежание на отбора на СОУ "Пейо Яворов"

Новини
С много оспорвана финална среща днес завърши 14-ото издание на традиционния футболен турнир на малки вратички за ученици от 3-ти и 4-ти клас за Купа "Освобождение". Надпреварата се проведе в Ученическата спортна школа, като за организирането й съдействаха Община Плевен и ОС на БФС - Плевен, пише plevenzapleven.bg. След изпълнениe на дузпи отборът на СОУ "Пейо Яворов" стана носител на тазгодишния трофей. Във финалната среща момчетата на плевенското училище надделяха много трудно над дебютантите в надпреварата НУ "Св. Св. Кирил и Методий" от Долни Дъбник. Младите футболисти от двете училища влязоха в мъжка битка, като в редовното време не успяха да излъчат победител, завършвайки 2:2. При изпълнението на дузпи по-точни се оказаха възпитаниците на СОУ "Яворов", които грабнаха отличието с общ резултат 6:5.

В двубоя за третото място надделяха малчуганите от СОУ "Стоян Заимов", които победиха връстниците си от СОУ "Иван Вазов" с 3:2. В срещата за 5-ото място учениците от НУ "Отец Паисий" вкараха десет безответни попадения в мрежата на тима на ОУ "Петър Берон" за крайното 10:0. В спора за 7-ото място в подреждането тима на НУ "Патриарх Евтимий" се справи без особени проблеми над състава на НУ "Единство", като го победи с 4:0.

Освен колективните награди, организаторите бяха подготвили и индивидуални такива. Приза за най-добър футболист на турнира получи Юлиян Николов от СОУ "Иван Вазов", а за най-добър вратар бе определен Георги Лозанов от носителите на трофея СОУ "Пейо Яворов".


Добавено в: Събота, 07 Декември 2013 16:57

Понеделник,
 29 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.