Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Квалификационен турнир събра стотици любители на конния спорт в Кнежа

PostHeaderIcon Квалификационен турнир събра стотици любители на конния спорт в Кнежа

Новини - Други спортове

Стотици любители на конния спорт се събраха в събота на конната база в град Кнежа, за да наблюдават квалификационен турнир по прескачане на препятствия клас "Н" за 4-5-годишни коне и клас "Л" - за 6-7-годишни коне, пише Плевен за Плевен. Също така имаше и съпътстващи турнири за юноши между 14 и 18 години, коне от група "Б" и клас "Т". Перфектната организация и условия за провеждането на турнира, под вещото ръководство на секретаря и треньор на Клуб по конен спорт "Мизия" (Кнежа), Марин Дреновски, не останаха незабелязани от зрителите. Сред официалните гости на надпреварата бяха кметът на Община Кнежа, Симеон Шарабански, както и кандидати за депутати от различни политически сили.

В изпитанието за 4-годишни коне пръв се класира състезателят на Клуб по конен спорт "Кайлъка" (Плевен) Антон Дацински с кон Кристина, втори стана Владимир Спасов от клуб "Тракенен" с Аполон, а трети - отново Антон Дацински с Карас. При 5-годишните коне първото място бе за Живко Митев с Леодегранс от клуб "Сторгозия", а след него се класираха Емил Красимиров със Суверен от "Марек" и Олег Горанов с Лъки от "Бутан".

В надпреварата за 6-годишни коне първи стана Карол Уитбред с Провокатор от "Мизия", втори - Светлозар Славчев с Парис от "Хезар" и трети - Мирослав Илиев с Марк Антоний Z от "Калоян 92". В изпитанието за коне от група "Б" победата грабна Илиян Илиев със Соларис от "Кайлъка", втори остана Митко Далаков с Пасианс от "Тракенен", а трети - Михаил Илиев със Сантяго от "Сторгозия".

При седемгодишните коне победител стана Живко Митев с кон Лъки Ю, а в изпитанието за коне от клас "Т" първото място завоюва Ива Гетова с Регата от "Спартак", следвана от Олег Горанов с Клингона от "Бутан".


Добавено в: Понеделник, 15 Септември 2014 12:50

Неделя,
 28 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.