Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Малките плевенски борци с два медала от Държавното първенство в Пловдив

PostHeaderIcon Малките плевенски борци с два медала от Държавното първенство в Пловдив

Новини - Други спортове
Два бронзови медала спечелиха борците на плевенския клуб "Изобор" от провелия се в Пловдив Държавен лично-отборен шампионат по класическа борба за момчета, информира вестник "Посредник". На почетната стълбичка се качиха Марино Цачев и Иво Илиев. В категорията до 38 кг Марино стигна без проблеми до полуфиналите, но там не успя да надвие съперника си и трябваше да се задоволи с бронзовото отличие. Неговият съотборник Велислав Цветанов също се представи добре, но в крайна сметка завърши на пето място. Шампион в тази категория стана Мухамед Абдулкадер от Бургас, който победи във финала Алекс Василев от Локомотив (Пловдив).

Доста по-сериозна бе конкуренцията при 42-килограмовите, където взеха участие 13 борци. Иво Илиев се бори успешно до полуфиналите, но там отстъпи и завърши трети. Шампион стана Петър Лазаров от Берое (Стара Загора), победил на финала Кристиян Манев от Самоков.

Още трима плевенски борци участваха в шампионата, но те заеха по-задни позиции в крайното подреждане. В категория до 85 кг Джими Деянов приключи на 14-то място от 16 участници, Красимир Цанков е 17-ти при 53-килограмовите, а Севдалин Алдинов е предпоследен, 31-ви в категория до 66 кг.

В състезанието се включиха и борци от беленския клуб "Класик". Най-успешно беше представянето на Илиян Братов, който завърши на седмо място в категория до 59 кг., като шампион тук стана Кристиян Илиев от Ботев 93 (Враца).


Добавено в: Четвъртък, 19 Юни 2014 12:54

Вторник,
 7 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.