Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Червенобрежките хокеисти с нова титла

PostHeaderIcon Червенобрежките хокеисти с нова титла

Новини - Други спортове
Нов трофей спечелиха младите хокеисти от Локомотив (Червен бряг). Те се завърнаха с купа и златни медали от провелия се на 6 април в град Бяла зонален турнир по хокей на трева за деца от 12 до 14 години, информират от Община Червен бряг. След последователни победи над всичките си съперници от Свищов, Плевен, Тръстеник и Байкал, те надиграха на финала и отбора на домакините от Бяла с 2:1, като така си осигуриха първото място в турнира. Освен златните отличия, хокеистите от Локомотив получиха и купата на кмета на град Бяла. Федерацията от своя страна награди със статуетка "Най-добър зонален треньор за 2013 година" наставника на червенобрежкия тим, Николай Павлов.

Голмайстор на турнира пък стана състезателят на отбора от Червен бряг Николай Йотовски. Отлични изяви на игрището показаха още капитанът на тима Стивън Нанов, Анатоли Сашев, Петър Велчев и Георги Цонков. Наградите им бяха връчени от изпълнителния директор на Българската федерация по хокей на трева, доц. Антонио Антонов.

От Общината в Червен бряг припомнят, че само преди 20 дни на Националния турнир в Пловдив, във финалната среща, хокеистите от Бяла отнеха шампионската титла на червенобрежани. С отличното си представяне отборът на Локомотив спечели и правото за участие в Международен турнир, който ще се проведе в София от 29 май до 1 юни тази година.

Източник: chervenbryag.bg


Добавено в: Вторник, 08 Април 2014 10:36

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.