Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Детският тим на Локомотив (Червен бряг) със сребро от Държавното първенство по хокей на трева

PostHeaderIcon Детският тим на Локомотив (Червен бряг) със сребро от Държавното първенство по хокей на трева

Новини - Други спортове
Пореден успех постигна отборът по хокей на трева от град Червен бряг. Тимът на Локомотив спечели сребърните медали на проведеното на 30 и 31 май Държавно първенство за деца за купата на Ректора на Националната спортна академия, информират от пресцентъра на Община Червен бряг. Червенобрежките хокеисти достигнаха до финалния двубой след пет убедителни победи. В драматична среща със сръбски отбор, малките локомотивци загубиха с 2:3 и се класираха на второ място в турнира. Червенобрежкият състезател Станимир Тодоров бе обявен за голмайстор на турнира с 20 точни попадения. Доброто представяне на борбените червенобрежани не остана незабелязано и лично ректорът на НСА, доц Пенчо Генчев, им връчи купата и медалите.

Специални поздравления треньорът на тима на Локомотив Николай Павлов и неговите възпитаници получиха и от изпълнителния директор на Българската федерация по хокей на трева доц. Антонио Антонов. Гордост за червенобрежката хокейна школа бяха и номинациите при жените, където като най-добри състезателки на турнира бяха отличени Полин Микова и Венцислава Босолова.

За първи път в такъв турнир участваха и най-малките хокеисти на Червен бряг - 9-10-годишни. С добрата си игра тук се отличиха Андреа Лазарова, Християн Василев, Денислав Иванов, Йордан Венков, Цветан Иванов и Петър Петков, за които треньорът им твърди, че скоро ще се наредят в редиците на най-добрите.

Следващата изява на ХК Локомотив (Червен бряг) е на 6 юни в София на Държавно първенство за купа "Академик".


Добавено в: Вторник, 02 Юни 2015 10:05

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.