Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Отборът на "Секретарките" най-добър в "Спортувай в твоя град" в Плевен

PostHeaderIcon Отборът на "Секретарките" най-добър в "Спортувай в твоя град" в Плевен

Новини - Други спортове
Баскетболистките от отбора на "Секретарките" бяха най-добри при жените в надпреварата по стрийтбол на проведената днес в Плевен спортна инициатива "Спортувай в твоя град", пише Инфо Плевен. Заедно с мъжкия тим "Няма значение", които станаха първи при мъжете, те ще представят нашия град на финалите на спортното мероприятие, които ще се състоят в курортния комплекс "Албена" на 15 и 16 юни. Победителите в баскетбола 3х3 бяха отличени от легендата на Спартак (Плевен) Петър Петров, който награди първенците. Освен двата баскетболни отбора към "Албена" ще пътуват и първите трима от другите две състезания, които също бяха част от плевенския кръг на "Спортувай в твоя град" - леката атлетика и колоезденето.

Тази година в състезанието се включиха два пъти повече участници в сравнение с миналата - общо 640, коментираха организаторите от Изи кредит. На игрището за баскетбол участваха 220 състезатели, в колоезденето - 230, а в леката атлетика - 190 бегачи. Организитарите се бяха погрижили, както за спортната програма, така и за забавно шоу и весели спортни игри за децата.

След завършването на състезанията всички призьори бяха наградени от Областният управител на Плевен Илиян Йончев, зам.-кметът на Община Плевен Стефан Петков и бившият баскетболист на Спартак Петър Петров.

Ето и имената на тези, които ще отидат на финалите в Албена:

Лека атлетика, жени над 18 год.Лека атлетика, мъже над 18 год.
1. Христина Цочева1. Иво Илиев
2. Виктория Миткова2. Светлин Петров
3. Ангелина Китанова3. Стефан Кънчев

Колоездене, жени над 18 год.Колоездене, мъже над 18 год.
1. Васка Иванова1. Георги Иванов
2. Катрин Димитрова2. Валентин Тодоров
3. Виктория Миткова3. Павел Добрев

Източник: infopleven.com

Добавено в: Събота, 05 Април 2014 16:25

Четвъртък,
 2 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.