Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ДРУГИ СПОРТОВЕ Инициативата "Спортувай в твоя град" ще гостува в Плевен на 5 април

PostHeaderIcon Инициативата "Спортувай в твоя град" ще гостува в Плевен на 5 април

Новини - Други спортове
Инициативата "Спортувай в твоя град" ще гостува в град Плевен на 5 април (събота). От 10 часа алеите в Градската градина, както и площад "Възраждане" ще станат арена на спортни битки по три вида спорт - лека атлетика, колоездене и баскетбол 3 на 3 или по известен като стрийтбаскет. "Спортувай в твоя град" е проект за спортни събития, който ще се състои за втора поредна година. Спортните празници се провеждат в най-големите български градове с традиции в спорта - Пловдив, Плевен, Русе, Бургас, Благоевград, Варна, Кюстендил и София с финал в курортен комплекс "Албена". Събитията са организирани в периода от началото на месец април до месец юни. Общият награден фонд през тази година е 27 000 лева.

Припомняме, че през 2013 година в спортната инициатива в нашия град се включиха над 400 плевенчани, като участниците бяха разделени на три възрастови групи - 14-16 години, 17-30 години и над 31 години. Близо 200 души се надбягваха в кроса по маркираното трасе в централната пешеходна зона и Градската градина, 100 участваха в колоезденето, а в уличния баскетбол мериха сили 20 отбора.

Както и през миналата година, така и сега основен организатор на събитието е "Изи Асет Мениджмънт" АД.

Ако обичаш спорта, ако си фен на леката атлетика, колоезденето и баскетбола или просто искаш да се забавляваш с приятели, включи се и ти напълно безплатно, приканват на сайта на организаторите. Записването за участие може да се осъществи на страницата на основния спонсор на инициативата.


Добавено в: Четвъртък, 27 Март 2014 13:12

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.