Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ СКБ Изобор разби конкуренцията в държавното за кадети

PostHeaderIcon СКБ Изобор разби конкуренцията в държавното за кадети

Новини - Бойни спортове

Състезателите на плевенския СКБ Изобор спечелиха най-много медали в Държавното лично първенство по борба класически стил за кадети. В Бургас възпитаниците на треньорите Петър Антов и Момчил Сирашки завоюваха две титли, два сребърни медала и един бронзов.
Тотална бе доминацията им в категорията до 60 кг, където в равностоен финал Цветан Сирашки надви съотборника си Николай Дзезов. Преди този двубой двамата преодоляха по четирима противници.
Мечтан дебют в тази възрастова група за Теодор Георгиев при 55-килограмовите. Той победи четирима с технически туш и стана шампион.

Малко не достигна на Емил Емилов да постигне същия успех в категорията до 110 кг. Той се справи с трима, но отстъпи на финала. Другият дебютант в тази възраст Марио Цветанов взе бронзов медал при 65-килограмовите след три победи и загуба на полуфинала. Виктор Маринов пък за малко се размина с бронза и остана пети в категория до 51 кг.

„Няма как да не съм доволен от представянето на борците ни, след като сме с най-много медали от всички. Отлично представяне, като се вземе под внимание при какви тежки условия водим подготовка. Първенството на кадетите винаги е най-класното състезание при подрастващите“, коментира Петър Антов.


Добавено в: Събота, 03 Март 2018 11:52

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.