Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Над 100 състезатели ще си оспорват медалите на турнир по шотокан карате-до в Плевен

PostHeaderIcon Над 100 състезатели ще си оспорват медалите на турнир по шотокан карате-до в Плевен

Новини - Бойни спортове
На 6 март (неделя) в спортен комплекс "Спартак" - зала "Волейбол" (2 етаж) ще се проведе турнир по шотокан карате-до "Купа Плевен", който се организира от шотокан карате клуб "Спартак 14" със съдействието на Община Плевен, WSKF - България и Българската шотокан карате-до федерация, информира Милена Кирниколова, главен треньор в плевенския клуб. Турнир по шотокан карате-до се провежда за първи път в Плевен и се очаква да вземат участие над 100 състезатели от клубовете по шотокан в страната. Официални гости на турнира ще са президентът на БФШК (Българската шотокан карате-до федерация) сенсей Александър Славков (5 дан) и главният инструктор за България по шотокан и член на УС на Федерацията сенсей Георги Георгиев - Джоси (6 дан). 

Турнирът е част от подготовката на националните ни състезатели, които от 1 до 3 април ще представят държавата ни на Европейското първенство по шотокан карате-до в град Нюрнберг (Германия). От плевенския шотокан карате клуб са определени да представляват България каратеките Мирела Йолова - 14-15 г. девойки, Марк Томов - 16-17 г. юноши, Тодор Тодоров - 16-17 г. юноши, Ивайло Боев - 12-13 г. юноши, и най-малките ни представители Тихомир Тодоров, Елица Станчева, Никола Чонов и Гергана Атанасова.

Началото на турнира е тази неделя в 10.30 часа с дисциплината шотокан ката, в 13 часа е официалното откриване, а от 13.30 часа е началния час на дисциплината шобу кумите. Входът е свободен за всички любители на бойните изкуства.


Добавено в: Сряда, 02 Март 2016 09:37

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.