Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенският таекуон-до клуб "Атила" ще обучи около 40 деца по проект

PostHeaderIcon Плевенският таекуон-до клуб "Атила" ще обучи около 40 деца по проект

Новини - Бойни спортове

Плевенският клуб по таекуон-до "Атила" ще обучи около 40 деца по проекта "Спорт за децата в свободното време", информира радио "Плевен". Според договора с Министерството на младежта и спорта, клубът провежда обучение по таекуон-до на деца и младежи на два етапа - през пролетта и есента. Първият етап приключи в началото на юни, а от септември стартира вторият. Той ще продължи до края на ноември. По думите на треньора Даниел Цаков, поне 10 от обучените деца може да останат и да започнат активно да се занимават с таекуон-до.

През лятото клубът направи основен ремонт на своята зала, като тя беше боядисана и й бе поставен специален вентилатор за пречистване на въздуха по време на тренировките. Сменени са ламарините под прозорците. Средствата са на клуба и от спонсори. В последните няколко години клубът активно инвестира в подобряване на материалната база като постави изолация, автономно отопление и климатизация и подмени дограмата. Така условията за тренировки се превърнаха в европейски и подходящи за развиване на високо спортно майсторство.

Спортно-състезателната година на клуб "Атила" започва този месец. Предстои участие в международното състезание за Националната купа, в което през миналата година плевенският клуб извоюва второ място при мъжете. Очаква се през тази година СКТ "Атила" да вземе участие с 4 състезатели, но ще има представители и при юношите, и при децата.

До края на годината в страната предстои още едно отговорно състезание по таекуон-до, обясни треньорът Цаков.


Добавено в: Сряда, 08 Октомври 2014 10:23

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.