Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенските таекуондисти откриват сезона в обновена зала

PostHeaderIcon Плевенските таекуондисти откриват сезона в обновена зала

Новини - Бойни спортове

На 1 септември възпитаниците на Спортен клуб по таекуон-до "Атила" - Плевен ще открият новия сезон в изцяло обновена зала, пише Плевен за Плевен, позовавайки се на Даниел Цаков, президент и старши-треньор на клуба. Той сподели за плевенската медия, че ремонтът е започнал на 1 август, като поради тази причина през месеца не са се провеждали тренировки. "Вече приключихме с ремонтните дейности и залата е перфектна по всички стандарти за таекуон-до. Сега остава да чакаме нови успехи на нашите състезатели", посочи Даниел Цаков. Президентът и старши-треньор на клуб "Атила" отбеляза, че освен цялостното освежаване на помещението, са поставени и вентилатори, които да изкарват влажния въздух и изрази огромната си благодарност към всички, които са помогнали за реализацията на ремонта.

Даниел Цаков сподели, че след старта на новия сезон на 1 септември първите състезания, които предстоят за неговите възпитаници, са държавните турнири през ноември и декември, а след Нова година започват и международните надпревари. "На този етап имаме национални състезатели при мъжете, като вярвам, че така ще бъде и през 2015-а", изрази увереност той.

Цаков не скри, че амбициите на клуба са високи, подчертавайки, че през тази година сред успехите на неговите състезатели е трето място при мъжете на Европейското първенство. Както всеки сезон, така и през този клубът ще приема начинаещи спортисти, като няма ограничения за желаещите да се занимават с бойното изкуство. Най-малките участници в клуба са на шест години, общо трениращите са над 30 човека, а десетина от тях са състезателите.


Добавено в: Сряда, 27 Август 2014 14:29

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.