Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Единственият участващ плевенски боксьор остана без медал на Държавното в Пловдив

PostHeaderIcon Единственият участващ плевенски боксьор остана без медал на Държавното в Пловдив

Новини - Бойни спортове
Еленко Петров, който бе единственият плевенски боец, който взе участие в Държавния личен шампионат по бокс за мъже, остана без отличие. В първенството, което се проведе в Пловдив от 24 до 28 юни, излязоха на ринга само 64 боксьори от 27 клуба. В някои от категориите имаше по двама-трима състезатели, като най-малко участници имаше при 48-килограмовите - трима боксьори и при 52-килограмовите - двама. Представителят на боксов клуб Спартак (Плевен) Еленко Петров се боксира в кат. до 91 кг, където бяха записани 11 боксьора. В елиминационния кръг Петров нямаше съперник, а в четвъртфиналите се изправи срещу Мариян Момчев от Добруджа. Плевенчанинът загуби по точки и напусна състезанието.

В полуфиналите Момчев не се яви срещу лидера Тервел Пулев, който малко по-късно спечели титлата след победа на финала над Хаят Рахим от Добруджа с технически нокаут във втория рунд.

Припомняме, че през ноември миналата година в първия кръг на Държавното лично-отборно първенство за сезон 2013/2014 г. плевенският боксьор Еленко Петров извоюва бронзов медал, но в по-долната категория до 81 кг. Тогава на полуфиналите Петров отпадна отново от Мариян Момчев, след загуба без борба.


Добавено в: Понеделник, 30 Юни 2014 09:25

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.