Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Младите боксьори на Спартак (Плевен) с две титли от Държавното за ученици

PostHeaderIcon Младите боксьори на Спартак (Плевен) с две титли от Държавното за ученици

Новини - Бойни спортове
Две шампионски титли спечелиха младите боксьори на Спартак (Плевен) на Държавното лично-отборно първенство за ученици, което беше валидно и за Купа България'2014 в тази възраст. Шампионатът се проведе от 26 до 29 март в град Габрово. Плевенският боксов клуб участваше с четирима свои състезатели, като със златните отличия се окичиха двама от тях - Красимир Александров в категория до 59 кг и Наско Николов в кат. до 62 кг. Възпитаниците на Георги Тончев бяха безапелационни по пътя към първото място. Красимир Александров победи трима съперници преди да триумфира с титлата. В първия кръг плевенчанинът почиваше, а на четвъртфиналите Краси надигра убедително хасковският боксьор Огнян Михайлов с технически нокаут във втория рунд.

На полуфиналите Александров се изправи срещу представителя на БК "Ивайло" (Велико Търново) Пламен Величков. И тук плевенският боксьор беше убедителен - нов успех с технически нокаут във втория рунд. В спора за златото нашето момче преодоля Мухамед Хасанов от Омуртаг по точки с 3:0 (30:27, 30:27, 29:28).

Другият златен медалист на БК Спартак (Плевен) Наско Николов не игра в първия кръг в категория до 62 кг, а на четвъртфиналите преодоля Иван Стаменов от Самоков с 3:0. В спора за място на финала Наско надделя Милчо Малчов с технически нокаут в първия рунд. В битката за златото плевенчанинът срази Георги Михайлов от БК Тракиец (Пазарджик) отново с технически нокаут, но във втория рунд.

В същата категория бронз спечели още един боксьор от Плевенска област. Състезателят на БК Червен бряг Николай Бедов победи на четвъртфиналите Денис Николов от Пирин (Благоевград) по точки с 3:0, но в полуфиналите Николай не се яви за срещата с пазарджиклията Георги Михайлов и записа служебна загуба.


Добавено в: Сряда, 02 Април 2014 11:38

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.