НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Спартак Плевен и Александър Дяковски правят лятно баскетболно училище

PostHeaderIcon Спартак Плевен и Александър Дяковски правят лятно баскетболно училище

Новини - Баскетбол
Баскетболен клуб Спартак Плевен и Александър Дяковски организират летни тренировъчни занимания за всички деца, които имат желание да се отдадат на играта в следващите месеци, пише bball.bg. Плевен е мястото, откъдето са тръгнали не един и двама велики баскетболисти. В последните години все повече деца са привлечени от играта с оранжевата топка и с удоволствие наблюдават по-големите си батковци, които носят екипа на Спартак. Лятото обаче е времето, когато малчуганите нямат много забавления и рядко могат да се докоснат до баскетбола. С инициативата за създаване на лятно баскетболно училище това е на път да се промени. Тренировките ще бъдат водени от плеймейкъра на Спартак.

За повече информация и записване можете да посетите следните интернет адреси: https://www.facebook.com/DyakovskiBasket или https://www.facebook.com/aleksandar.dyakovski, както и на посочените в приложеното изображение телефони.

В зависимост от сформираните групи ще се изберат и места за провеждане на тренировките, като ще се предпочетат най-удобните варианти за децата. Дяковски е сред опитните баскетболисти в НБЛ с над 13 сезона зад гърба си и е един от любимците на публиката в Плевен. 187-сантиметровият играч е юноша на плевенския клуб, а децата в града са сред най-големите му фенове.


Добавено в: Вторник, 11 Юни 2013 17:35

Петък,
 17 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.