НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Александър Дяковски: Поздравявам момчетата си за проявения характер, но ни чака още много работа

PostHeaderIcon Александър Дяковски: Поздравявам момчетата си за проявения характер, но ни чака още много работа

Новини - Баскетбол
"Проблемите ни през първото полувреме оказаха влияниe. Допуснахме 12 технически грешки за 20 минути, като досега правихме по толкова средно на мач от началото на сезона. Рилски спортист се възползва от тях и стигна до лесни точки. Малко ни изненадаха и с агресивната си игра на пик-енд-рол в началото. Липсата на Александър Груев също се отрази. Той е много опитен и се надяваме да се възстанови скоро от контузията в гърба", заяви за BBALL.BG треньорът на Спартак (Плевен) Александър Дяковски след първата загуба на тима му в НБЛ през новия сезон.

"Мачът беше доста напрегнат. Имаше емоции и по трибуните, но не мисля, че съдийството е оказало някакво влияние на крайния резултат. Ние успяхме да се вдигнем след паузата и да стопим пасив от 26 точки до 7. Поздравявам момчетата си за проявения характер, но ни очаква още много работа. Срещу Левски се надявам да играем по-агресивно в нападение", допълни наставникът на плевенчани след поражението от Рилски спортист със 72:84.

"Получи се тежък мач за нас. Рилски спортист е сериозен отбор. Те бяха много добре подготвени за играта ни. Отсъствието на Александър Груев оказа влияние на представянето ни. Той е много опитен. По време на двубоя допуснахме някои грешки в защита, а освен това не успяхме да вкараме на няколко пъти в лесни ситуации. Надявам се да си вземем поука от този двубой и да покажем повече от себе си след седмица", заяви след двубоя със самоковци гардът на Спартак Урош Величкович, който отбеляза 25 точки в мача.

"Нямам очаквания за следващата среща. Със сигурност обаче ще се борим докрай. Няма как да уплашим силните съперници. Тимове като Левски, Лукойл Академик и Рилски спортист разполагат с много класни играчи. Ние обаче ще дадем всичко от себе си заради феновете. Благодаря на публиката за подкрепата по време на двубоя с Рилски спортист", допълни още сърбинът.


Добавено в: Неделя, 25 Октомври 2015 11:35

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.