НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Александър Дяковски: Поздравявам момчетата си за показаното сърце и характер

PostHeaderIcon Александър Дяковски: Поздравявам момчетата си за показаното сърце и характер

Новини - Баскетбол
"Мачът срещу Черноморец бе доста напрегнат. Ние обаче бяхме подготвени за това, защото знаехме, че Милован Савич няма да играе. Искахме да го запазим, за да се възстанови напълно от контузията. Видя се, че ни бе доста трудно с опазването на Деян Биелич. Мога само да поздравя момчетата си за показаното сърце и характер”, заяви за bball.bg треньорът на Спартак (Плевен) Александър Дяковски след успешния си дебют в НБЛ.

"Доволен съм и от последното ново попълнение Герасим Николов. Представи се на ниво в ключовите моменти от двубоя. Влезе със страхотен дух и енергия. Селекцията при нас обаче остава отворена и може да има още нови играчи", допълни наставникът на плевенчани след победата на неговия тим над Черноморец със 103:97.

За предстоящия следващата събота мач от втория кръг на първенството, в който Спартак ще гостува на Черно море Порт, Дяковски коментира: "Във Варна се играе много трудно. Черно море е съставен от млади баскетболисти, които се познават отлично. Това е плюс за тях. Ние обаче ще покажем най-доброто от себе си. Ще опитаме да изградим стил, с който другите отбори в първенството да се съобразяват".

След двубоя с бургазлии своето мнение за срещата пред bball.bg даде и капитанът на плевенчани Веселин Георгиев: "Хубаво е, че успяхме да започнем с победа. Контузията на Милован Савич ни създаде много проблеми, а Черноморец се възползва от това. Ние обаче се справихме добре в нападение, което ни донесе спокойствие в края. Все още има какво да коригираме при играта си в защита. Трябва ни малко повече време да се сработим".


Добавено в: Неделя, 11 Октомври 2015 16:20

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.