ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Обявен за нов футболист в ОФК Спартак играе в гръцкото първенство

PostHeaderIcon Обявен за нов футболист в ОФК Спартак играе в гръцкото първенство

Новини

Обявеният в началото на годината за ново попълнение на ОФК Спартак (Плевен) – Петър Тончев вече игра за третодивизионния гръцки тим Астерас (Влахиоти). За последно полузащитникът бе футболист на Оборище (Панагюрище), а в началото на януари започна подготовка с плевенския тим, но остана в него само няколко дни, а след това си тръгна. Освен за Оборище, 28-годишният плевенчанин е играл още за Чавдар (Етрополе), Банско, Марек (Дупница), Пирин (Благоевград), Септември (София) и Пирин (Разлог).

Още след първите тренировки в южната ни съседка, ръководството на Астерас (Влахиоти) харесало Тончев и веднага поискало жълтата му карта, за да може да го картотекира и треньорския щаб да го включи в състава за домакинския двубой срещу Пилоу Циклитирас, който Тончев и компания спечелиха с 2:0. Целта пред новия тим на Тончев е първото място в Група 5 от Дивизия С и изкачване в Дивизия В (Втора лига).

След 14-ия кръг, Астерас (Влахиоти) е лидер без загуба - с 10 победи и 4 равенства. Вторият в класирането Амалиадас-Панопулу е с 30 т., а третият АО Панилиакос - с 26 т. Следващата среща на Астерас е гостуване на Каламата (четвърти в класирането) на 11 февруари. До края на първенството остават 8 кръга, а след това са баражите за изкачване в Дивизия В.


Добавено в: Четвъртък, 08 Февруари 2018 19:48

Петък,
 26 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.