РЕЗУЛТАТИ

Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)
Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ветерани от Турция, Монтана и Спартак играят в Плевен

PostHeaderIcon Ветерани от Турция, Монтана и Спартак играят в Плевен

Новини

Утре (17 юни) в Плевен ще се проведе традиционния международен футболен турнир за ветерани. Организатори са фондация „Футболна закрила” и Община Плевен. В тазгодишното издание на надпреварата ще участват ветераните от едноименния тим на град Монтана, Люлебургаз (Турция) и домакините от Спартак (Плевен). Срещите са от 17:30 часа на стадион „Плевен”, а регламента предвижда мачове всеки срещу всеки. Плевенските любители на футбола ще имат отново възможността да се насладят на изпълненията на своите любимци от близкото и далечно минало.

На зеления терен се очаква да се появят Пламен Гетов, Красимир Лазаров (Въбела), Илия Войнов, Ивайло Петков (Куки), Тони Вашков, Светльо Бърканичков (Барни), Краси Бислимов, Ботьо Ботев, Емил Цветанов (Шивача), Благовест Петков, бившият национален селекционер Ивайло Петев, а покана е получил и сегашният наставник на трикольорите Петър Хубчев, както и други бивши плевенски футболисти.

Селекционер на плевенските ветерани е Цветан Каменов. Отборът на „Монтана” ще води кметът на града Златко Живков и президентът на клуба Румен Панайотов, който е бивш футболист на „Спартак”. Входът за феновете е безплатен.

Коментари

B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте

Добавено в: Петък, 16 Юни 2017 19:20

Понеделник,
 21 Май 2018 г.
Предстоящи срещи

2018-05-27, 18.00 ч.

29 Кръг - Северозападна трета лига

Спартак (Плевен) - ФК СевлиевоTemplate created by TechLine.de.