ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак спечели турнира за ветерани за "Купата на кмета"

PostHeaderIcon Спартак спечели турнира за ветерани за "Купата на кмета"

Новини
Отборът на Спартак (Плевен) спечели международния турнир за ветерани за "Купата на кмета", който се проведе на 20 юни, съобщава Радио Плевен. За втора поредна година на стадион "Плевен" се събраха тимовете на домакините, Драма (Гърция) и Люлебургаз (Турция) в спор за отличието предоставено от градоначалника проф. д-р Димитър Стойков. В първата си среща неостаряващите местни любимци се наложиха убедително над турските си съперници с 3:0, като головете за плевенчани отбелязаха Николай Боянов, Пламен Гетов и Даниел Митов. Преди това гръцкият Драма се наложи над Люлебургаз с 2:0 и така последният мач в турнира се оказа решаващ за спечелване на купата.

Плевенските ветерани и гръцките им опоненти не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1, като по този начин домакините вдигнаха отличието. Попаденията в двубоя нанизаха Светослав Бърканичков за Спартак и Георгос Мальос за Драма. В края на мача спартаковци можеха и да победят, но все още играещия официално футбол в състава на Левски 2007, Бърканичков пропусна да се разпише от дузпа.

Публиката на стадион "Плевен" имаше възможност за пореден път да види гол от перфектно изпълнен пряк свободен удар от маестро Пламен Гетов, както и да се наслади на техниката на националния селекционер Ивайло Петев, който игра в редиците на местните ветерани.

След турнира футболистите от трите отбора се събраха на заслужена почерпка, за която бяха осигурени 50 литра червено и 50 литра бяло вино от винарската изба в село Телиш.


Добавено в: Неделя, 21 Юни 2015 10:44

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.