ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Съдия от Велико Търново ще свири срещата между Спартак (Плевен) и Ботев (Луковит)

PostHeaderIcon Съдия от Велико Търново ще свири срещата между Спартак (Плевен) и Ботев (Луковит)

Новини
Никола Атанасов от Велико Търново ще ръководи важното домакинство на Спартак (Плевен) срещу Ботев (Луковит) от 17-ия кръг от първенството на Северозападната "В" група по футбол. Негови помощници ще бъдат съгражданите му Милен Арабаджиев и Илиян Капарашев. Плевенските любители на футбола обаче могат с право да се запитат, защо от Зоналния съвет в старопрестолния град изпращат търновски рефер, като се има предвид, че един от основните конкуренти на плевенчани за първото място е именно отборът на Етър. По-логично би било важният сблъсък да бъде поверен на съдийска бригада от Враца или Монтана, но това не се случва, и за плевенските фенове остава само да се надяват на безпристрастно съдийство от търновските рефери.

Четвърти съдия на срещата ще бъде Петър Кузев, а дежурен делегат - Александър Маринов, и двамата от Габрово. Никола Атанасов е свирил един мач на Спартак от настоящия шампионат, а именно категоричната победа на "синьо-белите" в Берковица над местния Ком с 5:0 от 6-ия кръг.

Двубоят, който ще се състои на 5 април (неделя) от 17.00 часа на стадион "Плевен" се очертава като доста интересен, тъй като в състава на гостите се подвизават и някои бивши играчи на Спартак - ветеранът Ангел Русев, вратарят Васил Тодоров, защитникът Мариян Симеонов, както и нисичкият халф Йоан Петков. Отборът на домакините влиза в срещата като лидер в групата с актив от 43 точки, а гостите от Луковит заемат шестото място с 22 пункта. От състава на Ботев поради наказание ще отсъства защитникът Иван Филипов.

Областното дерби между Левски 2007 и Партизан (Червен бряг) е поверено отново на съдийска тройка от Велико Търново с главен рефер Георги Гинчев и асистенти - Георги Дойнов и Калоян Кънчев. От Ловеч пък са четвъртия съдия и дежурния делегат, съответно Тихомир Маринов и Николай Николов. За тима на гостите няма да може да влезе в игра Теодор Лазаров, който трябва да изтърпи наказание от един мач. Припомняме, че двубоят ще се играе в град Левски, тъй като през есента двата отбора смениха домакинствата си заради Червенобрежкия панаир.

Плевенчани пък ще следят за съблюдаване на футболните правила на двубоя между Павликени и Ботев (Козлодуй). Свирката ще надува Румен Христов, а по тъчлиниите флага ще развяват Павел Георгиев и Румен Цветков. Дербито между Етър и Академик (Свищов) е дадено на Илиян Маринов от Враца, а другият важен мач от кръга между Бдин и Янтра ще се ръководи от Даниел Цолов от Монтана. Срещата във Видин е изтеглена за 15.00 часа и ще бъде предавана пряко по телевизия Канал 3.

Милен Арабаджиев и Илиян Капарашев

Моля, цитирайте откъде е взета статията!
Милен Арабаджиев и Илиян Капарашев

Моля, цитирайте откъде е взета статията!

Добавено в: Петък, 03 Април 2015 09:42

Неделя,
 28 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.