ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак удари Локо (Мездра) в контрола

PostHeaderIcon Спартак удари Локо (Мездра) в контрола

Новини
Спартак (Плевен) постигна престижна победа над състезаващия се в "Б" група тим на Локомотив (Мездра) в контролна среща. Съставът на Бойко Цветков спечели като гост с 1:0, като победното попадение отбеляза Любомир Тодоров в 30-ата минута на двубоя, съобщава вестник "Конкурент". Домакините имаха териториално преимущество през по-голямата част от мача. И двата тима обаче не успяха да създадат кой знае какви голови опасности. До почивката Николай Христозов и Николай Цветков  от "железничарите" не успяха да отбележат, а през втората част пропуск направи и Иван Мишев.

Припомняме, че плевенският футболен отбор ще пропусне предстоящия кръг от първенството на Северозападната "В" група, тъй като ще спечели служебно с 3:0 над отказалия се от участие в шампионата тим на Видима-Раковски. Това беше и причината от щаба на "синьо-белите" да потърсят Локомотив (Мездра) за този спаринг.

Спартак игра със следния състав в мача: Станислав Антонов, Станислав Георгиев, Кристиян Григоров, Калоян Тодоров, Живко Господинов, Тихомир Тодоров, Пламен Илиев, Антони Иванов, Любомир Тодоров, Васил Шопов, Любомир Иванов (Любомир Христов, Васил Михайлов, Виктор Иванов, Кристиян Иванов, Траян Димитров).


Добавено в: Петък, 27 Март 2015 23:50

Събота,
 27 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.