ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Рефер от Монтана ще свири Спартак (Плевен) - Павликени

PostHeaderIcon Рефер от Монтана ще свири Спартак (Плевен) - Павликени

Новини
Реферът от Монтана Даниел Цолов ще ръководи мача от 15-ия кръг на Северозападната "В" група между Спартак (Плевен) и Павликени. Негови помощници ще бъдат Емил Любенов и Божидар Живков от Видин, а за дежурен делегат е определен търновецът Александър Петков. Любопитното е, че от пистата ще помага съдийката Галя Ечева от Велико Търново, която ще бъде четвърти арбитър в срещата. Двубоят ще се проведе на 22 март (неделя) от 14.30 часа на стадион "Плевен". Дербито между Академик (Свищов) и Левски 2007 е поверено на съдийска бригара от старопрестолния град в състав - Никола Атанасов, Ивайло Атанасов и Славян Добрев.

В Малчика, където местният Ювентус ще посрещне във втори пореден домакински мач Ботев (Козлодуй), е изпратена съдийска тройка от Велико Търново, като свирката ще надува Георги Давидов, а по тъчлиниите ще следят за спазване на футболните правила Недялко Матанов и Светлин Пъшев. И в Червен бряг, където ще се изправят един срещу друг тимовете на Партизан и Янтра (Габрово), ще съдийстват рефери от старата българска столица. Александър Марков ще бъде главен, а Георги Боболов и Здравко Николов - странични съдии.

Първият пролетен мач на Ситомир (Никопол), в който футболистите от крайдунавския град ще домакинстват на Ботев (Луковит), ще ръководи Мирослав Михайлов от Плевен, а негови асистенти ще са съгражданите му Асен Крумов и Георги Георгиев. Още двама плевенчани ще съблюдават за реда на стадиона, като Румен Цветков ще бъде четвърти съдия, а Дилян Балабанов ще наблюдава двубоя като дежурен делегат на БФС.


Добавено в: Петък, 20 Март 2015 10:18

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.