ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак удари Ботев (Враца) с 2:0 в контрола

PostHeaderIcon Спартак удари Ботев (Враца) с 2:0 в контрола

Новини
Спартак (Плевен) победи втори член на професионалната "Б" група. Днес на стадион "Христо Ботев" в Криводол момчетата на Бойко Цветков удариха Ботев (Враца) с 2:0 и записаха втора поредна победа в предсезонната си подготовка. "Синьо-белите" вкараха своите попадения само за две минути, като първо в 77-ата Ивайло Дангуров откри резултата с удар от границата на пеналта, насочвайки топката в левия ъгъл на пазената от резервата Христо Митов врата, а секунди след това стражът на врачани бе принуден за втори път да извади коженото кълбо от мрежата си. Венцислав Миленов шутира по диагонала и след като топката се отби в гредата премина голлинията.

През първото полувреме голмайсторът на Спартак Стефан Христов на три пъти можеше да реализира, но пропусна. Халфът Антони Иванов пък пет минути преди почивката отправи коварен удар, вратарят на Ботев Ангел Юсев изби топката, която се удари в дясната греда и се върна на терена. Най-чистите две положения за Ботев бяха пропилени от Валдемар Стоянов след почивката. В срещата повторен дебют за плевенчани направи крилото Пламен Илиев, който преди година отново носеше екипа на Спартак. Припомняме, че преди седмица спартаковци надделяха и над Локомотив (Горна Оряховица) като гост с 2:1.

През следващата седмица програмата на "синьо-белите" ще бъде доста натоварена, като за пет дни плевенските футболисти ще изиграят три приятелски срещи. Първо на 3 февруари (вторник) в София Спартак ще гостува на втория тим на софийския Левски, а на следващия ден, 4 февруари (сряда) ще пътува до Свищов за спаринг с местния Академик. В края на седмицата "студентите" ще върнат визитата в Плевен, като мачът ще бъде в събота, 7 февруари.

Съставът на Спартак в мача: Станислав Антонов, Любомир Христов, Кристиян Григоров, Лъчезар Кънчев, Петър Стоянов, Тихомир Тодоров, Пламен Илиев, Антони Иванов, Стефан Христов, Васил Шопов, Христо Кирев (Димитър Височков, Васил Михайлов, Роберт Петров, Венцислав Миленов, Любомир Иванов, Траян Димитров, Виктор Иванов, Ивайло Дангуров, Преслав Антонов).


Добавено в: Събота, 31 Януари 2015 16:43

Петък,
 3 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.