ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Наско Атанасов акостира в Дунав (Русе)

PostHeaderIcon Наско Атанасов акостира в Дунав (Русе)

Новини
Доскорошният играч на Спартак (Плевен) Атанас Атанасов вече има нов отбор. Бившият защитник на "синьо-белите" акостира в състезаващия се в Североизточната "В" група тим на Дунав (Русе), информират от пресцентъра на клуба. 29-годишният ляв бранител се очаква да запише първа тренировка с новите си съотборници още тази вечер, 14 юли, от 19 часа на Градския стадион в крайдунавския град. През миналото първенство Атанасов защитаваше цветовете на родния си Спартак (Плевен) и дори бе капитан на тима в Северозападната "В" група.

От Дунав напомнят, че преди Спартак бранителят е играл за Берое (Стара Загора), Локомотив (София), Етър (Велико Търново), Локомотив (Пловдив), Черноморец (Бургас) и др. С привличането му треньорът на русенци Веселин Великов следва ангажимента си да сглоби отбор, който да атакува сериозно завръщането и утвърждаването на Дунав в професионалния футбол.

Атанас Атанасов може съвсем скоро да се появи на терена в среща срещу бившите си вече съотборници. Това може да се случи на 2 август (събота), когато в Русе Дунав ще посрещне Спартак в контролен мач от лятната подготовка на двата отбора.

Припомняме, че доскоро за Дунав играха завърналите се в плевенския тим Кристиян Григоров и Любомир Иванов, а все още в редиците на русенци се състезават други двама плевенчани - Ивайло Раденцов и Михаил Милчев.


Добавено в: Понеделник, 14 Юли 2014 17:48

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.