ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Капитанът на Спартак (Плевен) Атанас Атанасов напусна отбора

PostHeaderIcon Капитанът на Спартак (Плевен) Атанас Атанасов напусна отбора

Новини
Капитанът на Спартак (Плевен) и един от най-опитните играчи на "синьо-белите" изненадващо напусна отбора, съобщава вестник "Посредник". Поливалентният бранител не е изтъкнал причини за решението си, като дори не е известно дали и къде ще продължи своята кариера. На този етап треньорите не предвиждат да търсят друг футболист за отбраната на тима, но Атанасов беше един от основните стълбове в защитата на Спартак през изминалия сезон. По информация от клуба със Спартак вече не тренира и 20-годишният офанзивен халф Богомил Христов, който дойде от Сливнишки герой (Сливница). Причината е, че е получил добра оферта от отбор от "Б" група.

В момента спартаковци са на лагер край Плевен, в мотел "Гривица", като подготовка водят 22-ма футболисти. "Доволен съм от старанието на всички, а най-важното е, че са здрави", коментира старши треньорът Бойко Цветков. Той уточни промени в програмата на предстоящите контролни срещи на плевенчани.

Планираната за 23 юли приятелска среща Спартак - Дунав (Русе), която трябваше да се състои в Плевен няма да се проведе, защото русенския тим заминава на лагер. В същия ден обаче спартаковци ще гостуват на Бенковски (Бяла). Двата отбора ще изиграят и реванш, който ще се състои на 9 август в Плевен.

Припомняме, че първият контролен мач на Спартак ще бъде на 19 юли (събота) в Плевен, като от 18.00 часа тимът ще посрещне изпадналия от "Б" група Академик (Свищов). Със студентите плевенчани ще изиграят и ответен спаринг, който ще бъде на 30 юли (сряда) в крайдунавския град. Втората контрола с Дунав предвидена за 2 август (събота) остава, като Спартак ще пътуват до Русе. В събота, 26 юли "синьо-белите" ще гостуват за контрола и на Ботев във Враца.


Добавено в: Петък, 11 Юли 2014 16:09

Неделя,
 19 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.