ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Малките футболисти на ФК Гунди спечелиха турнир в Елена

PostHeaderIcon Малките футболисти на ФК Гунди спечелиха турнир в Елена

Новини
Детският футболен отбор ФК Гунди (Плевен) спечели първото място във втория детски турнир по футбол в памет на спортния педагог Петко Антонов, който се проведе в град Елена, информира Радио Плевен. Организатори на надпреварата бяха Община Елена, Зоналният съвет на БФС във Велико Търново и ФК Чумерна (Елена). В надпреварата взеха участие шест отбора - ФК Гунди, Чумерна (Елена), Етър (Велико Търново), Янтра 19 (Габрово), Локомотив (Дряново) и Росица (Поликраище). Тимовете бяха разпределени в две групи по три състава, като първият в едната група срещна втория от другата група за излъчване на финалистите. Победените състави играха за 3-4-то място, а класираните на трето място в групите си - за последните две места.

Мачовете се проведоха на игрище с естествена трева, като полувремената бяха две по 20 минути с 5-минутна почивка между тях. Съставите бяха от 8 полеви играчи и вратар, а във всеки от отборите се допускаха до 15 футболисти. По време на всяка една от срещите можеха да се правят смени на хокеен принцип.

Възпитаниците на плевенския треньор Сотир Пецанов отстраниха в полуфиналите домакините от Чумерна след победа с дузпи 5:4, а в другия мач Етър се наложи отново след изпълнение на дузпи над Янтра с резултат 4:2. Любопитно е, че в редовното време и двете срещи завършиха при нулево равенство. Много оспорван беше и финалът. Малките плевенски футболисти губеха от Етър почти до края на мача, но в последната минута вкараха изравнителен гол и докараха срещата до 11-метрови наказателни удари. При тях играчите на ФК Гунди вкараха с попадение повече от "болярите" и с 6:5 спечелиха златните медали в турнира.

В спора за третото място Чумерна и Янтра завършиха редовното време при резултат 1:1. При дузпите домакините бяха по-точни и победиха с 5:3. Нямаше особена интрига в мача за петото място, като Локомотив (Дряново) надигра с 4:0 Росица (Поликраище).

Кметът на Елена Дилян Млъзев връчи купи и медали на призьорите и закри състезанието. Възпоменателен медал получи и всяко дете, участвало в турнира. Бяха раздадени и куп индивидуални отличия. Футболистът на плевенския ФК Гунди Илия Тенев спечели приза за голмайстор на турнира.


Добавено в: Петък, 27 Юни 2014 22:24

Събота,
 4 Май 2024 г.


Template created by TechLine.de.